Luiz: ''Agüero bi se moral opravičiti''

Nogometaš Manchestra Cityja Sergio Agüero je na polfinalni tekmi Pokala FA storil grob prekršek nad branilcem Chelseaja Davidom Luizom. Brazilec je po tekmi dejal, da bi se moral Agüero za svojo potezo opravičiti, Argentincu pa se obeta tudi kazen Angleške nogometne zveze.
Oglej si celoten članek

Polfinalna tekma Pokala FA med Manchestrom Cityjem in Chelseajem se je končala z zmago sinjemodrih (2:1), ki se bodo v finalu pomerili z Wiganom. V 82. minuti tekme je v Sergio Agüero v ogorčenem boju za žogo storil prekršek nad Davidom Luizom, ki ga zdaj preiskuje Angleška nogometna zveza. ''Pogleje si video. Ne bom govoril o drugih igralcih,'' je po tekmi jezno zabrusil Rafael Benítez in dodal: ''Zelo sem razočaran, a odločitve sprejemajo sodniki.''

Luiz je prepričan, da bi se moral Agüero opravičiti. ''Vedno odpustim vsem. Agüero je odličen nogometaš, vendar moraš ostati pošten do sebe. Če bi bila situacija obratna, bi se jaz opravičil. Nogomet gledajo otroci in ni potrebe, da vidijo takšne stvari. Pokazati jim moramo, da je nogomet lep. Vsakdo si želi zmagati na takšnih tekmah in včasih ljudje v jezi storijo nekaj, kar nočejo. Šlo je za pet sekund jeze. Odpuščam mu,'' je povedal Luiz.

Trener Manchestra Cityja Roberto Mancini pa je dodal: ''Sodnik je bil zraven. Na igrišču jih je šest.'' O incidentu bo presojala Angleška nogometna zveza, ki bo odločila, ali si Agüero zasluži naknadno kazen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.