Luiz in Thiago Silva: brata končno skupaj

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Brazilski nogometaš David Luiz je uresničil sanje mnogih ljubiteljev spletnih šal in se sedeč na avtomobilu objet slikal z rojakom Thiagom Silvo.
Oglej si celoten članek

"Končno sem našel brata Thiaga Silvo! Ahahah! #klona," je prek Facebooka sporočil član Chelseaja in brazilske reprezentance David Luiz.

Med pokalom konfederacij se je namreč pojavila fotografija dveh brazilskih dečkov, ki sta močno spominjala na dolgolasega branilca in njegovega soigralca iz reprezentance Thiaga Silvo.

V Angliji postal Sideshow Bob

Luiz, ki očitno podrobno spremlja dogajanje na spletu, je zdaj ugodil želji mnogih, ki lahko končno ocenijo, če podobnost zares obstaja. Z branilcem Paris Saint-Germaina sta se tako kot dečka slikala na avtomobilu, brazilsko zastavo na njuni levi pa nadomešča rumena majica.

Dežurni šaljivec Luiz je tako še enkrat dokazal, da se zna še kako dobro vklopiti v zbadanja prek spleta. Vedel je denimo tudi, da so ga po prihodu v Premier League začeli primerjati z junakom iz serije Simpsonovi, Sideshow Bobom, zaradi česar naj bi se tudi dobro nasmejal na ligaški tekmi proti Manchester Unitedu, ko ga je s primerjavo zmerjal eden izmed navijačev.

Foto: EPA/Wikipedia/Žurnal24 Luiz Sideshow Bob Simpsons Simpsoni Simpsonovi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.