Luiz pravico vzel v svoje roke

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nekdanji nogometaš Chelseaja je na pretkan način poskušal pomagati soigralcu v dresu Paris Saint-Germaina Zlatanu Ibrahimoviću.
Oglej si celoten članek

David Luiz ni bil zadovoljen z mestom, ki ga je za izvedbo prostega strela odredil glavni sodnik, zato se je odločil, da bo pravico vzel v svoje roke.

V zaključku prvega polčasa na Parku princev je sodnik dosodil prosti strel v korist domače ekipe, ki ga je izvedel Zlatan Ibrahimović. Delilec pravice je z razpršilom, ki postaja obvezen del sodniške opreme, zarisal črto, s katero se Luiz ni strinjal. Brazilec je brivski peni podobno snov, ki sicer hitro izgine z igrišča, prestavil nekoliko v levo in s tem pomagal soigralcu.

Prosti strel Parižanom ni prinesel zadetka, ki bi na Otoku prav gotovo sprožil hude polemike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.