Luka dobil obisk slovenske glasbene skupine in z njo 'žural' v garaži

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski košarkarski zvezdnik je dobil obisk.
Oglej si celoten članek

Luke Dončić je tokrat v dvorani American Airlines Center v Dallasu gostil člane zasedbe Fehtarji, ki so v Teksas odpotovali na snemanje videospota. Po zmagi na dvoboju med Mavericks in Golden State Warriors se je z njimi, ti so tekmo spremljali iz lože in bili med drugim tudi priča poškodbi košarkarskega asa, srečal tudi v garažnih prostorih dvorane.

Fehtarji so ob tem nekoliko spremenili besedilo pesmi 'Zetor' in vanjo vključili tudi Luko Dončića. Ta je bil ob videnem in slišanem navdušen.

"Zetorja smo parkirali v American Airlines Center," so na Instagramu zapisali Fehtarji. Ti so na omenjenem socialnem omrežju tudi objavili fotogafije s svoje poti v ZDA, seveda pa ni šlo tudi brez zahvale Dončiću.

Ta je izpustil zadnjo tekmo zaradi težav s stegensko mišico, a poškodba naj ne bi bila hujše narave. Dallas Mavericks se sicer krčevito borijo za preboj med šesterico najboljših ekip v zahodni konferenci lige NBA, kar bi Dončiću in kolegom zagotovilo neposreden nastop v končnici. Trenutno je Dallas na Zahodu osmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.