Luka Dončić: Dirk, ne preveč kričati name, prosim

Foto: Twitter Luka Doncic Foto: Dallas Mavericks Luka Dončič
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić, ki v severnoameriški ligi NBA v dresu Dallas Mavericks igra prvo sezono in je po mnenju strokovnjakov tudi prvi kandidat za novinca leta, bo na vikendu zvezd All-Star nastopil na tekmi vzhajajočih zvezd.
Oglej si celoten članek

Na tekmi Rising Stars challenge bo nastopil tudi aktualni novinec leta, Avstralec Ben Simmons.

Tekma vzhajajočih zvezd med ekipo sveta in ekipo ZDA bo v petek, 15. februarja, v Charlottu, kjer bo dva dni pozneje še tekma zvezd.

Častni trener ekipe ZDA bo Bostonov zvezdnik Kyrie Irving, ekipo sveta pa bo vodil legendarni košarkar Dallasa, Nemec Dirk Nowitzki.

Dončić je prek Twitterja že hudomušno pozval soigralca Nowitzkega, naj ne bo preveč strog do njega. Dirk, ne preveč kričati name, prosim, je ob objavi, kdo bosta trenerja tekme vzhajajočih zvezd zapisal 19-letni slovenski zvezdnik.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.