"Luka Dončić ... Kakšna žoga! Mama moja!"

Slovenski košarkarski biser tudi v petek zvečer ni razočaral.
Oglej si celoten članek

Real Madrid se je z zmago na četrti tekmi četrtfinala proti Darüşşafaki (78:89) prebil na zaključni turnir Evrolige, za slavje v Carigradu pa je veliko vlogo odigral Luka Dončić.

Slovenski košarkar je vodil igro "belega baleta" in v 30 minutah v statistiko vpisal 11 točk, pet skokov, sedem asistenc in eno ukradeno žogo.

Blestel je predvsem s podajami, španski komentator pa se je razvnel tudi ob finti najstnika, ko je za lahek koš "po burek" poslal Willa Clyburna. "Dončić ... Kako dobro! Mama moja," je ob tej priložnosti dejal predstavnik sedme sile.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.