Luka Dončić je držal obljubo

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Srečanje med Dallas Mavericks in Miami Heat si je ogledalo veliko navijačev s sončne strani Alp.
Oglej si celoten članek

Na tekmi v Teksasu je Miami ugnal Dallas (101:112), čeprav zaradi poškodbe za Vročico še vedno ne igra Goran Dragić. Luka Dončić ni mogel preprečiti poraza Teličkov, za njegov četrti "trojni dvojček" v NBA karieri pa mu je zmanjkala zgolj ena asistenca.

Video Dončić za las ob nov podvig, Dragićeva ekipa pobrala smetano

Srečanje v American Airlines Centru si je ogledalo tudi več kot sto slovenskih ljubiteljev košarke, ki pa so ostali prikrajšani za spopad dveh največjih slovenskih asov in obenem glavnih junakov EuroBasketa 2017.

So pa slovenski navijači po tekmi lahko preživeli nekaj časa z Dončićem, ki je v Dallasu vse bolj priljubljen. Po koncu obračuna so se vsi podalpski rojaki tudi "po gasilsko" fotografirali z Dončićem, kar bo za vse gotovo zelo lep spomin.

Dončić je držal obljubo, ki jo je dal navijačem po tekmi s Portlandom, ko je moral zaradi naslednjega potovanja hitro zapustiti dvorano. Tedaj je dejal, da jim bo več časa posvetil po tokratni tekmi. To je tudi storil in dolgo delil avtograme in odgovarjal na njihova vprašanja, četudi ga je medtem vodstvo ekipa priganjalo, da naj konča druženje z navijači.

28. marca se bosta ekipi Dragića in Dončića znova pomerili v Miamiju, po neuradnih podatkih pa naj bi tedaj na Florido pripotovalo približno 400 Slovencev. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.