Prihajajo superge Luka 3, v javnosti prve fotografije

Foto: X Luka 3 Air Jordan Foto: X Luka 3 Air Jordan Foto: X Luka 3 Air Jordan Foto: X Luka 3 Air Jordan
Luka Dončić je eno najbolj prepoznavnih košarkarskih imen na svetu. Povpraševanje je temu primerno.
Oglej si celoten članek

Pred skoraj tremi leti je Luka Dončić dobil svoje prve superge. Seveda mislimo na posebej zanj oblikovan kos športne obutve, ki jih je hčerinsko podjetje Nikeja Air Jordan dalo v prodajo, potem ko je enak model na tekmah lige NBA nosil Ljubljančan.

Po prvem modelu je luč sveta ugledal tudi model Luka 2, letos julija pa prišel čas za tretjo različico. Superge Luka 3 bodo v Združenih državah Amerike šle v prodajo 5. julija za ceno 130 ameriških dolarjev.

Foto: X Luka 3 Air Jordan Novi model bo sprva na voljo le v temnejših odtenkih, v nadaljnjih tednih pa bodo kupcem dostopne še druge barvne različice.

Foto: X Luka 3 Air Jordan

Izjemna sezona

Foto: Profimedia Luka Dončić

Luka Dončić je v letošnji sezoni vzel naziv najboljšega strelca rednega dela lige NBA. V povprečju je dosegal 33,9 točke, 9,2 skoka in 9,8 asistence na tekmo. 

Dallas Mavericks so v zahodni konferenci zasedli peto mesto, vknjižili so 50 zmag in 32 porazov. V prvem krogu končnice se bodo pomerili z Los Angeles Clippers.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:06 16. April 2024.

    A ne bojo roza?

  • 15:04 16. April 2024.

    S to koga zanima, kaj Dončić prodaja ?

  • 13:10 16. April 2024.

    Me zanima koliko je nabavna cena,koliko bodo pa v trgovini

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.