Luka Guček spravil Celje v velike težave

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nogometaši Celja so na prvi četrtfinalni tekmi pokala Slovenije doma igrali neodločeno 1:1 (1:0) s Kalcerjem iz Radomelj.
Oglej si celoten članek

Celjani, ki so bili uvodoma boljši tekmec, so povedli v 23. minuti, ko je po podaji Josipa Ćalušića v kazenski prostor po desni strani prišel Ivan Božić in nato z nizkim strelom zadel za 1:0. V 65. minuti so Radomljani, ki so bili podjetnejši v večini drugega polčasa, zadeli prečko prek Sache Varge, izenačili pa so v 83. minuti, ko je Luka Guček po podaji iz kota z leve strani s hrbtom obrnjen proti vratom žogo z glavo v visokem loku poslal v mrežo. Ob koncu so gostitelji spet bolj pritisnili, a je ostalo pri 1:1.

Že prejšnji teden sta si prednost pred povratnima tekmama priigrala Aluminij, ki je doma premagal Koper z 1:0, in Nafta 1903, ki je bila prav tako pred domačimi navijači z 2:1 boljša od velenjskega Rudarja.

V četrtek bosta prvo četrtfinalno tekmo igrala še Domžale in Mura.

Pokal Slovenije Nafta šokirala prvoligaša, Aluminij z minimalno prednostjo

Povratne tekme bodo 29. in 30. oktobra.

* Izidi, četrtfinale, 1. tekme:
- sreda, 16. oktober:
Aluminij - Koper                   1:0 (0:0)
Nafta 1903 - Rudar Velenje         2:1 (1:0)

- torek, 22. oktober:
Celje - Kalcer Radomlje            1:1 (1:0)

- četrtek, 24. oktober:
17.00 Domžale - Mura
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.