Luka ima novo vozilo, navijači pravijo, da gre za tank

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić ima novega jeklenega konjička. No, pravzaprav konja.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić se je na dvoboj z Atlanto, domači Dallas je izgubil s 122:130, pripeljal v prav posebnem vozilu. Mnogi ljubitelji košarke so ga na socialnih omrežjih označil kar za tank.

Gre sicer za ogromen terenec Apocalypse 6x6 Hellfire. Vozilo je šestkolesnik, njegova cena pa se glede na različico največkrat giblje od 155.000 do 200.000 dolarjev, v nekaterih primerih tudi do 300 tisočakov. 

Hellfire ima 707 konjskih moči, v njem je 6,2-literski V8 Corvettin motor. "Gre za enega najmočnejših in najhitrejših terencev na svetu, Dončić pa je lastnik enega od samo 140 takšnih primerkov," so o unikatnem vozilu Slovenca na primer zapisali na spletni strani klix.ba, o novi pridobitvi v voznem parku Slovenca pa so poročali tudi pri britanskem tabloidu The Sun, kjer so se v naslovu spraševali, če Dončić odhaja v vojno. "Pretirano celo za teksaške razmere," pa so povzeli mnenje enega od uporabnikov socialnih omrežij.

Takšen pa je bil Dončićev prihod v dvorano:

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:15 19. Januar 2023.

    kaj pa ogljični oddtis?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.