Luka in Luka priskočila na pomoč po potresu v Turčiji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić se je še enkrat izkazal z dobrodelno potezo.
Oglej si celoten članek

Žrtvam potresa v Turčiji je priskočil na pomoč tudi Luka Dončić. Ta je v dobrodelni namen prispeval svoj podpisani dres z letpšnje All-Star tekme. 

"Luka Dončić je velikodušno priskočil na pomoč, ko smo ga kontaktirali glede potresa v Turčiji. Da bi otrokom v 11 provincah omogočil vzdržno šolanje, je za dražbo ponudil svoj podpisani dres z All-Star tekme 2023," je na twitterju zapisal turški novinar Ugur Ozan Sulak. Turki so se sicer zahvalili tudi Luki Rupniku, ki je omogočil stik z zvezdnikom moštva Dallas Mavericks.

Rupnik, trenutno najboljši asistent druge španske lige, igra za San Pablo Burgos, v minuli sezoni pa je igral v Turčiji pri Yalovaspor BK.


 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.