Luka na igrišču popolnoma osmešil velikega evropskega zvezdnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Legenda pravi, da Valančiunas še zdaj išče, kam je Luka skril žogo...
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so v noči na torek premagali grizlije iz Memphisa s 102:92, tekmo pa je tokrat zaznamoval izjemni Tim Hardaway Jr., ki je tekmo končal kot prvi strelec z 29 točkami.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić po kar 8-dnevni pavzi zaradi snežnega viharja v Teksasu ni imel ravno najboljšega dne, a je vseeno tekmo zaključil z 21 točkami, 7 skoki, 5 podajami ter nekaj neverjetnimi akcijami, ki se bodo potegovale za potezo dneva.

Kljub temu, da šlo je za eno bolj skromnih predstav Luke v letošnji sezoni (med drugim je tudi prekinil neverjeten niz 14 zaporednih tekem, na katerih je na vsaki dosegel vsaj 25 točk), pa si bo Dončića še predobro zapomnil najboljši košarkar evropske velesile Litve, Jonas Valančiunas.

Luka si je namreč enega najboljših evropskih košarkarjev privoščil tako v napadu, kot v obrambi.

Gre sicer za odličnega centra, ki v letošnji sezoni povprečno dosega kar 16 točk in več kot 11 skokov na tekmo, a za izjemnega Slovenca ni imel rešitve. Luka ga je resnično osmešil, še posebej pa odmevata "banana", katero mu je Luka prilepil, kljub temu da je kar 12 centimetrov nižji, ter lažna podaja, po kateri Valančiunasu verjetno še zdaj ni jasno, kaj se je v resnici zgodilo...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:33 23. Februar 2021.

    Jonas Valančiunas LEGENDA je Arvydas Sabonis. Pa Šarūnas Jasikevičius. Kdo je JONAS?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.