Luka navdušil Slovenijo! Ne boste verjeli, kaj doni iz avtomobila sredi Amerike

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić se pred sila pomembnim večerom sprošča v zanimivi družbi... Družbi Radia Aktual!
Oglej si celoten članek

Pred Luko Dončićem je eden izmed vrhuncev letošnje sezone. Ponoči se bo namreč predstavil na All-Star vikendu (v letošnjem primeru All-Star dnevu), kjer bo nastopil v preizkusu sposobnosti, kasneje pa bo za ekipo LeBrona Jamesa nastopil tudi na tekmi vseh zvezd.

Luka pa pred svojim drugim nastopom na tem velikem spektaklu ne kaže nobene nervoze, saj je zelo dobre volje, s katero poizkuša okužiti tudi svoje prijatelje in sledilce preko socialnih omrežij.

Slovenski košarkarski zvezdnik je namreč objavil posnetek iz avtomobila, v katerem na ves glas grmi... slovenski Radio Aktual!

Ne le to, tudi sam izbor pesmi je prav poseben...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:33 7. Marec 2021.

    22 letni deček😂😂😂😂 iz Kukavičjega Mihca. 😂😂😂😂😂

  • 15:25 7. Marec 2021.

    Aktual pa res doprinese k slovenski glasbi, res

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.