Luka o enem najboljših na svetu: "Vem, da si želi priti v Dallas"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kakšen tandem bi bil to, če bi Luka Dončić in Nikola Jokić resnično združila moči. A vseeno se zdi, da je Luka vse skupaj izjavil predvsem zato, da bi se pošalil s svojim prijateljem.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić - Kristaps Porzingis - Nikola Jokić! V Dallasu bi lahko imeli pravi evrospki "dream team", če ja kaj resnice v besedah slovenskega čudežnega dečka.

Foto: Epa Nikola Jokić. Luka Dončić

Luka je namreč na tiskovni konferenci pred začetkom priprav na novo sezono razkril, da ima izjemni srbski košarkar skrito željo, da bi z Dončićem v Dallasu združila moči.

Dončića je namreč nekoliko presenetilo vprašanje srbskega novinarja, če bi bil pripravljen zamenjati svojega velikega prijatelja Bobana Marjanovića za enega izmed najboljših košarkarjev na svetu, Jokića, na kar je odgovoril v šaljivem tonu.

"Jaz tu nimam kaj menjati. To ni moje delo, niti ne bi nikogar menjal. Toda če si 'Joker' želi priti v Dallas, naj le pride. Vem, da si želi," je odgovoril Dončić.

A vseeno se zdi bolj verjetno, kot da je razkril novo prestopno bombo, da je Luka preprosto nekoliko zbodel svojega prijatelja. Ne zdi se ravno verjetno, da so se pri Denverju pripravljen odreči svojega najboljšega košarkarja, ki jih je lani popeljal na prag NBA finala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.