Luka podelil dve banani LeBronu

Foto: twitter Luka Dončić, LeBron James
Slovenski mladenič se je tokrat izkazal z obrambo nad kraljem.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić nikoli ni skrival svojega navdušenja nad LeBronom Jamesom. Po prvi tekmi med Dallasom in Los Angelesom je tako kar nekaj časa čakal pred garderobo Jezernikov, da bi prejel dres s podpisom svojega idola in ga tudi dobil. James je po prvem medsebojnem dvoboju pohvalil igro mladega Slovenca, manj navdušen pa je bil verjetno po prvi četrtini drugega obračuna.

Dončiću je namreč uspelo nekaj, kar je le redkim košarkarjem v ligi NBA. Mladenič, ki mu številni Američani še vedno očitajo njegovo igro v obrambi, je v enem napadu podelil kar dve banani kralju Jamesu, le nekaj napadov kasneje pa se je velikemu zvezdniku postavil na pot in izsilil njegovo osebno napako v napadu. Po njej je LeBron odšel na klop, v prvi četrtini je dosegel le dve točki.

Dallas je prepričljivo dobil prvo četrtino, kasneje pa se je na žalost gostov James le razigral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.