Dončić s sporočilom na majici postal hit socialnih omrežij

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Košarkarski zvezdnik je požel zanimanje tudi zaradi svoje majice.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je po velikem razočaranju na tekmi s Charlotte Hornets, drugi dvoboj med ekipama sicer bo sledil že jutri ob 19. uri po slovenskem času, a tokrat v Severni Karolini, na novinarski konferenci po tekmi spregovoril, da trenutno ne uživa v košarki ter da ima težave v zasebnem življenju. Njegove besede so požele veliko zanimanja, prav tako pa tudi njegovo oblačilo.

Na novinarska vprašanja je namreč odgovarjal v majici, ki je v kombinaciji angleškega in srbskega jezika nosila napis All i need is suvo meso and rakija (Vse kar potrebujem, je suho meso in žganje; op.p.).

Majica je v trenutku postala hit spletnih trgovin, kjer so jo začeli reklamirati kot 'majico, ki jo nosi Luka Dončić'. Kupite jo lahko v beli in črni različici.

Foto: Twitter Luka Dončić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:09 26. Marec 2023.

    Majice dostopne v 7 razlicnih barvah, vseh velikosti na spodnjem linku: https://www.supertisk.si/product/all-i-need-is-suvo-meso-and-rakija/

  • 16:11 25. Marec 2023.

    Nehajte s tem zvezdnikom, le kaj ima folk od njega. ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.