Luka se je izkazal že pred tekmo

Foto: instagram Luka Dončić
Tudi vreme ga ni ustavilo.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je že večkrat dokazal, da mu je mar za navijače, kar ni značilno za številne zvezdnike v ligi NBA. Tudi zaradi tega se je Slovenec hitro priljubil delu ameriških ljubiteljev košarke. 

Ti so ga pričakali tudi pred tekmo z Milwaukeejem, Dončić pa si je vzel čas za avtograme. Pri tem ga ni oviralo tudi mrzlo vreme v mestu ob jezeru Michigan, kjer so tokrat namerili 12 stopinj Fahrenheita, kar znaša -11,1 stopinj Celzija. "Tudi ob 12 stopinjah se je Dončić vrnil na prosto in se podpisoval navijačem pred odhodom v dvorano," so tako izpostavili na uradnem profilu ekipe Dallas Mavericks.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.