Dončić nasmejal splet

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić je imel kljub osebnemu rekordu kar 44 točk na tekmi končnice precejšnje težave, saj so ga tekom drugega polčasa mučile bolečine v vratu. Ob tem je na simpatičen način iskal pravi izraz za bolečine v vratu.
Oglej si celoten članek

Navijači NBA ekipe Dallas Mavericks so zadržali dih, ko so tekom tretje tekme končnice med Mavericki in LA Clippers opazili, kako so njihovega prvega zvezdnika Luko Dončića tekom drugega polčasa začele mučiti hude bolečine, zaradi katerih mu je na pomoč priskočila celo zdravniška služba.

Ustvaril zgodovino Luka na poti, da postane največji? Pri komaj 22 letih postavil nov NBA rekord!

Na prvi pogled je izgledalo, kot da Luko muči leva rama, a je mladi slovenski as po tekmi pojasnil, da je z ramenom vse v redu, da pa so se mu med obema polčasoma pojavile bolečine v vratu.

Te naj bi se nato tekom drugega polčasa razširile navzdol po roki, tako da je na klopi s strani zdravniškega osebja prejel masažo, območje okoli vratu in ramen pa so mu povili. A tudi to ga ni zaustavilo, da ne bi ekipi iz mesta angelov nasul svoj rekord končnice - 44 točk! Slednjim je dodal še 9 skokov in 9 asistenc.

"Bilo je zelo čudno. Če sem se obrnil, me je zagrabil, ne vem, kako vi temu pravite, pač 'heksenšus'. Nekaj masaže, nekaj počitka, pa upam, da bo že vse v redu," je bolečine po tekmi opisal Luka, ki računa, da bo do naslednje tekme, ki je v noči iz nedelje na ponedeljek, že 100.odstoten.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.