Luka za 207 tekem prehitel drugega najboljšega

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski zvezdnik je krepko premaknil mejo.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je ob zmagi moštva Dallas Mavericks na gostovanju v Minnesoti (104:99) zbral 25 točk, 9 skokov in 10 podaj ter tako le za eno ulovljeno žogo zgrešil trojnega dvojčka. V svoji ekipi je bil najboljši strelec, skakalec in podajalec, to mu je uspelo na kar 100 od 293 tekem, ki jih je odigral v ligi NBA.

Najhitreje doslej je sicer do tega, da je bil na 100 dvobojih v svojem moštvu najboljši v vseh treh najpomembnejših kategorijah, prišel srbski center Nikola Jokić. Dvakratni najkoristnejši igralec lige je sicer za takšen dosežek potreboval kar 207 tekem več. To mu je uspelo na njegovem 509. obračunu v dresu moštva Denver Nuggets.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:47 23. December 2022.

    Ja, samo dokler Luka ne dobi svojega Pippen-a, z naslovi ne bo nič.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.