Luka Zahović pred vrnitvijo v Maribor?

Foto: sc Heerenveen
Foto: sc Heerenveen
V Ljudski vrt se bo kot kaže vrnil sin športnega direktorja Luka Zahović.
Oglej si celoten članek

V taboru Maribora so pred sezono prevetrili zasedbo v konici napada. Po odhodu Jean-Philippa Mendyja je Štajerce okrepil Sunny Omoregie, a pod Kalvarijo si želijo še ene moči v napadalnih vrstah, ki bi dopolnila Omoregieja, Marcosa Tavaresa, Gregorja Bajdeta in Milivoja Novakovića

Če se v zadnjem trenutku ne bo zgodil nepričakovan zaplet, potem bo vijoličasti dres ponovno oblekel Luka Zahović, poroča EkipaSN. Mladenič je pozimi slovenske trinajstkratne prvake zamenjal za nizozemski Heerenveen.

Zahović si v deželi tulipanov ni uspel zagotoviti mesta v udarni enajsterici, v Mariboru pa naj bi imel status posojenega igralca Heerenveena, dodajajo pri Ekipi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.