Lukaku: "Moje sanje: igrati za Real"

Foto: Reuters Romelu Lukaku
Najstniški zvezdnik Anderlechta Romelu Lukaku je razkril svoje sanje, da bi najraje igral za madriski Real. Za sedemnajstletnika se sicer zanimajo številni nogometni težkokategorniki.
Oglej si celoten članek

"Moje sanje so, da bo zaigral na Santiago Bernabeuu, ki je najboljši stadion. Da je trener Reala Jose Mourinho, je zame samo še dodatna motivacija. Od njega bi se lahko naučil največ, kolikor se lahko," je Romelu Lukaku dejal za ESPNSoccernet. "Ko bo nastopil čas, bom pripravljen na velik skok, za zdaj pa sem srečen v Anderlechtu," je Lukaku pogledal v prihodnost, o kateri naj bi bilo več znano junija: "Zelo sem ambiciozen. Všeč mi je angleški, španski in nemški nogomet. Tudi v Italiji je izjemna liga, a ta zahteva nekaj več izkušenj. Prepričan sem, da se bo moj oče odločil pravilno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.