Lukaku novi belgijski rekorder

Foto: Epa romelu lukaku
Štiriindvajsetletni napadalec do zgodovinske dosežka.
Oglej si celoten članek

Napadalec belgijske nogometne reprezentance Romelu Lukaku se je pri komaj 24 letih zapisal v zgodovino reprezentančnega nogometa. Potem ko je nogometaš Manchester Uniteda sinoči na prijateljski tekmi dosegel gol za zmago Belgije nad Japonsko z 1:0, je z 31 zadetki postal najboljši strelec Belgije vseh časov.

Štiri dni pred tem se je Lukaku z dvema zadetkoma na tekmi proti Mehiki (3:3) izenačil s prejšnjima rekorderjema Paulom van Himstom in Bernardom Voorhoofom, ki sta oba za Belgijo dosegla po 30 zadetkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.