Lukaku zabil, Kane zaigral, Man Utd že zdrsnil

Foto: Epa
Foto: Epa
V nedeljo so bile odigrane tri tekme angleške Premier League.
Oglej si celoten članek

Na stadionu Emirates je oslabljeni Arsenal gostil Chelsea in utrpel poraz (0:2). Modri so prevladovali predvsem v prvem delu, ko sta zadela povratnik Romelu Lukaku in asistent pri prvem golu Reece James.

V drugem polčasu so "topničarji", ki so po dveh kolih še brez točke, skušali vršiti pritisk, a so bili aktualni evropski prvaki premočni.

Video Zgodaj oddal kandidaturo za zadetek sezone
Foto: Twitter Dele Alli Wolves Spurs

Do svoje druge zmage je, tako kot Chelsea, prišel Tottenham. "Ostroge" so na obisku pri Wolverhampton Wanderers slavile (0:1) po uspešno izvedeni enajstmetrovki Deleja Allija.

Trener Nuno Espirito Santo je tako premagal klub, ki ga je vodil predhodna štiri leta. V končnici srečanja je za goste zaigral tudi Harry Kane, ta se že nekaj tednov spogleduje s prestopom v Man City.

PLT Drama v soboškem nalivu, mali sosed ugnal Olimpijo

Foto: Epa Mason Greenwood Southampton Man Utd

Po odličnem uvodu pa je razočaranje doživel Manchester United, saj je na dinamični tekmi v Southamptonu osvojil le točko (1:1).

"Svetniki" so povedli v prvem delu po strelu Cheja Adamsa, "rdeči vragi" so izenačili na začetku nadaljevanja po zadetku Masona Greenwooda.

Na begu Veliki zvezdnik Manchester Uniteda iz njegovih zlatih let osumljen ropa

Že v soboto sta svoje delo z odliko opravila še dva pretendenta za naslov - Manchester City in Liverpool. Prvi je zlahka ugnal  Norwich City (5:0), drugi pa Burnley (2:0).

V pondeljek se bo drugo kolo angleške Premier League sklenilo s srečanjem v vzhodnem Londonu, udarila se bosta West Ham United in Leicester City.

Premier League, 2. kolo: 

Southampton - Manchester United 1:1 (1:0)
Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur 0:1 (0:1)
Arsenal - Chelsea 0:2 (0:2)
Liverpool - Burnley 2:0 (1:0)
Aston Villa - Newcastle United 2:0 (1:0)
Manchester City - Norwich City 5:0 (2:0)
Leeds United - Everton 2:2 (1:1)
Crystal Palace - Brentford 0:0 (0:0)
Brighton&Hove Albion - Watford 2:0 (2:0)

PONEDELJEK:
West Ham United - Leicester City

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.