Luke Donald izbran za golfista leta

Foto: EPA
Foto: EPA
Britanec Luke Donald je golfist leta 2011 po izboru ameriških poklicnih igralcev v PGA.
Oglej si celoten članek

Štiriintridesetletni Anglež je prvi igralec v zgodovini golfa, ki je eni sezoni zaslužil največ denarja na turnirjih v ZDA in Evropi. Na ameriških tleh si je v tem letu priigral 6.683.214 dolarjev, na evropskem touru pa 5.323.400 evrov.

"To je zame velika čast. Hvala vsem igralcem, ki so glasovali zame. V tej sezoni so se izkazali številni igralci, marsikateri od njih bi lahko prejel prestižno nagrado," je med drugim dejal Donald, trenutno prvi igralec na mednarodni lestvici PGA. Sledita mu Irec Rory McIlroy in Anglež Lee Westwood.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.