Luksuzna jahta in napol gola Georgina, Ronaldo uživa življenje

Foto: Mirror.co.uk Ronaldo jahta Foto: Mirror.co.uk Ronaldo jahta Foto: Mirror.co.uk Ronaldo jahta Foto: Mirror.co.uk Ronaldo jahta Foto: Mirror.co.uk Ronaldo jahta Foto: Mirror.co.uk Ronaldo jahta Foto: Mirror.co.uk Ronaldo jahta Foto: Mirror.co.uk Ronaldo jahta Foto: Mirror.co.uk Ronaldo jahta
Cristiano Ronaldo si je po osvojitvi naslova državnega prvaka z Juventusom privoščil prav posebno darilo.
Oglej si celoten članek

Napadalec Juventusa Cristiano Ronaldo je drugo ligaško zvezdico z Juventusom proslavil z nakupom 5,5 milijona funtov vredne jahte.

Luksuzno plovilo, ki v dolžino meri 27 metrov, se ponaša s petimi kabinami, šestimi kopalnicami, dvema prostoroma za sproščanje, dnevno sobo, jedilnico, moderno kuhinjo in panoramskim pogledom na morje.

Ronaldo ima za seboj odlično sezono. V 33 ligaških nastopih je dosegel 31 golov in odigral pomembno vlogo pri končnem uspehu Juventusa. Z drugo ligaško krono je skupno mero naslovov povečal na sedem - tri je osvojil z Manchester Unitedom, dva pa z Real Madridom.

Ronaldovo jahto je v teh dneh moč opaziti med križarjenjem po Mediteranu, kjer uživa v poletnem oddihu s svojo številčno družino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:54 1. Avgust 2020.

    Quazi novinarski pisuncki ,tokrat se strinjam z vami ,resnicno sokantno nezaslisano na jahti sredi poletja brez kape ,rokavic in plasca …

  • 00:23 1. Avgust 2020.

    V primerjavi s pozimi kako je oblečena je še več kot napol gola.

  • 13:59 31. Julij 2020.

    Ja kakšna pa naj bosta, kot v koplkah, saj sta vendar na morju na jahti ,poleti na počitnicah (in napol …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.