Lupul pripravil dobrodošlico Winnipegu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Kanadski derbi med Torontom in Winnipegom, prvi po 15 letih, je z dvema goloma in kazenskim strelom zaznamoval Joffrey Lupul (4:3). To je bila edina tekma dneva v ligi NHL, na kateri je Phil Kessel z 12 točkami s petih tekem ostal prvi hokejist Severne Amerike.
Oglej si celoten članek

Četrto zmago na zadnjih petih tekmah je Torontu Maple Leafs na kanadskem obračunu s povratniki Winnipeg Jets pristreljal vroči Joffrey Lupul, z dvema goloma v rednem delu in zmagovitim kazenskim srelom. Prav tako vroči Phil Kessel je sodeloval pri vseh zadetkih domače ekipe, enega pa je prispeval še sam. Kessel je z novimi tremi točkami zdaj na vrhu lige NHL z 12 točkami.

"On igra v serijah in trenutno je v dobri formi," je po tekmi povedal trener Toronta Ron Wilson. "V tem trenutku v njegovi igri ne vidim nobenih lukenje. Ves čas si želi ploščico in jo tudi dobiva." To je bila prva medsebojna tekma starih kanadskih rivalov po več kot 15 letih, ko se je franšiza preselila v Phoenix. Tekma se je zavlekla v kazenske strele, kjer je Lupul premagal Ondreja Paveleca s prvim golom serije, Matt Frattin pa je po zapravljenih strelih Winnipega dokončal delo.

Liga NHL, rezultat:

Toronto Maple Leafs : Winnipeg Jets 4:3*
Lupul (12, 48), Kessel (48); Enström (10), Burmistrov (23), Scheifele (28)
* - po kazenskih strelih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.