Maccabi je pripeljal še Papaloukasa

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Dvorana Stožice je klub le eni svečki na rojstnodnevni torti gostila že številne zvezdnike. V prihodnje pa jih bo še kar nekaj, med drugim tudi dvakratnega prvaka Evrolige Theodorosa Papaloukasa, ki je podpisal za novega NLB-ligaša Maccabi.
Oglej si celoten članek

Maccabi, ugleden evroligaš in od prihodnje sezone znova član jadranske druščine, je podpisal še eno veliko ime. Iz Aten, kjer je zadnje tri sezone nastopal za Olympiacos, se v Tel Aviv seli izkušeni grški branilec Teodoros Papaloukas, dvakratni MVP in prvak Evrolige, ki je podpisal za eno sezono. Dva metra visoki in 34-letni organizator igre je bil v zadnjih sezonah eden od najboljših igralcev najelitnejšega evropskega tekmovanja – najboljši je po podajah (907), ukradenih žogah (315) in odigranih tekmah (215).

Pred Olympiacosom je Papaloukas blestel v dresu CSKA – skupaj z Matjažem Smodišem –, s katerim se je uvrstil na kar šest zaključnih turnirjev. Papaloukas se bo v izraelski prestolnici pridružil dozdajšnjm Maccabijevim okrepitvam Jonu Scheyerju, Devinu Smithu, Shawnu Jamesu, Yogevu Ohayonu in seveda slovitemu NBA-jevcu Jordanu Farmarju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.