Maccabi okraden v Staplesu

Foto: Žurnal24 Igralcem Pinija Gershona so v ZDA pokradli osebne stvari.
Košarkarji Maccabija iz Tel Aviva gostovanja v Los Angelesu ne bodo ohranili v lepem spominu. Na gostovanju v Staples Centru so tatovi izpraznili izraelsko slačilnico.
Oglej si celoten članek

Časnik Los Angeles Times piše, da so tatovi obiskali slačilnico Maccabija, ki je gostoval v Staples Centru v Los Angelesu in izgubil proti Clippersom z 108:96. V članku piše, da naj bi policijo o kraji obvestili med polčasom, ko so igralci ugotovili, da manjkajo njihove osebne stvari. Staples Center je v lastništvu Anschutz Entertainmenta in je dom številnih ameriških profesionalnih športnih moštev, med njimi tudi košarkarjev ekip Clippers in Lakers. Gostovanje Maccabija v Staples Centru je bilo drugo na ameriški turneji za izraelsko moštvo. V prvi tekmi so v Madison Square Gardnu v New Yorku izgubili proti Kratkohlačnikom s 106:91.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.