"Maček" v slovenski koloniji, Gajić do 2017

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenski rokometni reprezentant Borut Mačkovšek, ki trenutno igra za Celje Pivovarno Laško, se po koncu sezone znova seli v tujino.
Oglej si celoten članek

Borut Mačkovšek se je dogovoril za triletno sodelovanje s francoskim Montpellierjem, kjer že igrajo Dragan Gajić, Jure Dolenec, Matej Gaber in Vid Kavtičnik.

Novico o prihodu Mačkovška so Francozi potrdili na družbenem omrežju Twitter. Slovenski reprezentant se je po koncu lanske sezone preselil v Nemčijo k Hannovru, kjer pa ni igral veliko. Nato je igral za Dinamo Minsk, po propadu beloruskega kluba pa se je konec februarja vrnil k Celju Pivovarni Laško.

Gajić za Montpellier igra tri sezone, danes pa je podpisal novo pogodbo; najboljši strelec francoskega prvenstva je podaljšal do leta 2017.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.