Mačkovšek spet v Celju

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Tik pred odhodom slovenske rokometne reprezentance na evropsko prvenstvo se je Borut Mačkovšek z upravo Celja Pivovarne Laško dogovoril, da se bo v naslednji sezoni vrnil v vrste aktualnih državnih prvakov. Podpisal je dveletno pogodbo.
Oglej si celoten članek

Borut Mačkovšek, ki se je na Štajersko preselil pred 15 leti iz Izole, je za člansko moštvo Celja že igral med letoma 2011 in 2013 in ob koncu sezone 2013/14.

Letošnjo sezono je začel v dresu Montpellierja, nato pa se je preselil v Nemčijo k Eisenachu, za katerega bo igral vse do vrnitve v domovino.

Za pivovarje je do sedaj zbral 112 nastopov in dosegel 381 zadetkov. Kot član slovenske reprezentance je zaenkrat zbral 52 nastopov, v katerih je dosegel 110 zadetkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.