Madridska letalska invazija na Milano

Foto: EPA
Foto: EPA
V soboto bosta v finalu Lige prvakov o nogometnem vladarju evropske sezone 2015/16 odločala dva madridska kluba.
Oglej si celoten članek

Spopad Atlética in Reala bodo spremljali številni navijači. Med četrtkom in ponedeljkom bo na relaciji Madrid - Milano pravi zračni most. Načrtovanih je 218 čarterskih poletov, so v sredo sporočili z madridskega letališča.

Na madridskem letališču Barajas bodo zato poskrbeli za dodatno varnost - niso sicer navedli, kako bodo zagotovili, da preveč vročekrvni navijači obeh klubov ne bi prišli preblizu že pred poleti ali med njimi -, pa tudi za dodatno okrepljene ekipe, ki skrbijo za čistočo na letaliških objektih.

Z madridskega letališča bodo v dneh, ko se bodo navijači belih in rdeče-belih zgrinjali v Italijo, pospremili skupno 23.000 potnikov na relaciji Madrid - Milano, so še sporočili iz letališča Barajas.

S podobnimi izrednimi razmerami sicer že imajo nekaj izkušenj, saj sta ekipi leta 2014 že igrali v finalu Lige prvakov, takrat je bil potovalni cilj Madridčanov vseh barv Lizbona, domov pa so se po zmagi bolj zadovoljni vračali tisti v belem.

 
 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.