Maduro se pripravlja na prestop

Foto: Žurnal24 Hedwiges Maduro se seli v Španijo.
Občasni nizozemski nogometni reprezentant Hedwiges Maduro je zelo blizu podpisu večletne pogodbe s špansko Valencio. Podpis pogodbe do leta 2012 mu lahko prepreči le negativen izvid na zdravniškem pregledu.
Oglej si celoten članek

Občasni nizozemski nogometni reprezentant Hedwiges Maduro je zelo blizu podpisu večletne pogodbe s špansko Valencio. Dvaindvajsetletni igralec sredine igrišča je že na poti v Valencio, podpis pogodbe do leta 2012 pa mu lahko prepreči le negativen izvid na zdravniškem pregledu. Maduro je doslej branil barve nizozemskega velikana Ajaxa iz Amsterdama, spletna stran španskega časnika As pa ni razkrila denarnih podrobnosti njegovega prestopa. Strateg Valencie je Nizozemec Ronald Koeman, ki se je najbolj zavzel za usluge svojega rojaka. Maduro bo druga januarska okrepitev tega kluba, pred njim je na stadion Mestalla prišel argentinski najstnik Ever Banega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.