Magath hitro dobil novo službo

Foto: Žurnal24 Felix Magath je leta 2009 z volkovi osvojil Bundesligo. (Foto: Reuters)
Felix Magath je bil med brezposelnimi le nekaj dni, saj jo po odpovedi pri Schalkeju zelo hitro dobil novo delo pri Wolfsburugu, s katerim je leta 2009 osvojil Bundesligo.
Oglej si celoten članek

Felix Magath je postal novi trener nemškega nogometnega prvoligaša Wolfsburga, s katerim je že sodeloval in leta 2009 osvojil naslov nemškega prvaka. Po tej uspešni sezoni je prestopil v ekipo Schalke 04.

Glavni cilj Magatha bo obstanek v ligi, saj je ekipa trenutno na 17., predzadnjem mestu v ligi. Pred njim je ekipo vodil Anglež Steve McClaren, vendar so ga februarja odpustili. Potem je bil začasni trener Pierre Littbarski, nekdanji nemški reprezentant, ki pa je izgubil štiri od petih tekem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.