Magath ni več na klopi Schalkeja

Foto: Žurnal24 Felix Magath je pred kratkim izjavil, da si v svojem moštvu želi videti slovensk
Felix Magath ni več trener nemškega prvoligaša Schalke 04. Nadzorni odbor kluba bi se moral s trenerjem pogovoriti o njegovi prihodnosti, vendar se Magath sestanka ni udeležil.
Oglej si celoten članek

Felix Magath se je s Schalkejem v letošnji sezoni prebil v polfinale nemškega pokala in v osmino finala Lige prvakov, lansko sezono pa je ekipa končala na drugem mestu, takoj za Bayernom iz Münchna.

Razlog za odhod 57-letnega trenerja pa so brez dvoma slabi rezultati v državnem prvenstvu, kjer Schalke zaseda 10. mesto, za vodilno Borussio Dortmund pa zaostaja kar 28 točk. Možna zamenjava za Magatha sta Ralf Rangnick in Seppo Eichkorn.

Felix Magath je poleg trenerske funkcije v klubu deloval tudi kot član upravnega odbora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.