Magic: "Jordan bi vedno premagal LeBrona"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Magic Johnson je zatrdil, da bi Michael Jordan v vsakem primeru premagal LeBrona Jamesa v igri ena na ena.
Oglej si celoten članek

"LeBron James je najbolj univerzalen košarkar na svetu. Ampak če ga primerjamo z Jordanom, potem je popolnoma inferioren," je dejal Magic Johnson. Legenda Los Angeles Lakers pri današnjih 53 letih opravlja nalogo strokovnega komentatorja za nekatere ameriške televizijske postaje.

"Absolutno sem prepričan, da bi Jordan v igri 'ena na ena' z Jamesom na desetih dvobojih desetkrat zmagal. James ne bi imel možnosti, saj je Jordan prepričljivo najboljši v igri posamični igri. Najboljši vseh časov," smatra Johnson, ki je dejal še, da se bo šele čez šest ali sedem let lahko primerjalo fenomenalno dvojico. Ko bo košarkar Miami Heatov torej zaključeval svojo kariero.

"Jordan ima šest NBA naslovov in šest nagrad za MVP lige. LeBron bo moral še malce delati za kaj takega," je zaključil Magic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.