Magic: "Lakers igrajo kot starci!"

Foto: Žurnal24 Magic Johnson na tekme Lakers hodi le kot navijač, saj je svoj delež v klubu okt
Košarkarji LA Lakers so zabredli v rezultatsko krizo. Štirje porazi na zadnjih sedmih tekmah niso razlog za optimizem, ki ga ne izžareva niti legenda kluba Magic Johnson. "Igramo kot starci!" je povedal.
Oglej si celoten članek
Žal izgledamo staro in igramo kot starci. Nimamo odgovora za bolj atletske ekipe. Nekaj moramo spremeniti.
Magic Johnson

Pri Los Angeles Lakers se, kot kaže, kmalu obetajo igralske spremembe, potem ko je generalni direktor Mitch Kupchak že pred dnevi namignil, da se klub resno zanima za morebitni "trade". Osvežitve v moštvu podpira tudi eden najboljših košarkarjev vseh časov in legenda jezernikov Magic Johnson, ki je moštvo iz mesta angelov oštel za (pre)slab pristop.

"Nekaj moramo storiti," je povedal Johnson. "Lakers se ne odzivajo in to sta mi pokazali dve reči – tekma za božič proti Miami Heat in tekma z Boston Celtics (v nedeljo, op. p.). Ko se ne odzoveš na dveh največjih tekmah med sezono in ne prikažeš dobre predstave, potem moraš iskati rešitve s 'tradeom', da bi izboljšal ekipo in pripeljal nekaj nove energije v klub," se je razgovoril legendarni član "showtime" generacije.

Zanimivo: Johnson je oktobra prodal svoje delnice, ki si jih je lastil pri nekdanjem klubu, saj ima večje načrte z morebitno ekipo ameriškega nogometa, na katero v bližnji prihodnosti računajo v Kaliforniji. "Žal izgledamo staro in igramo kot starci," je nadaljeval Johnson. "Nimamo odgovora za bolj atletske ekipe. Nekaj moramo spremeniti. Mislim, da moramo pogledati svoje moštvo in si reči, da nismo dovolj dobri. Verjetno se bo nekaj moralo spremeniti."

Tudi trener Phil Jackson ni zanikal, da se Lakers zanimajo za morebitno menjavo igralcev. Prvi na spisku naj bi bil problematični Ron Artest, ki bi ob ugodni ponudbi hitro pobral šila in kopita z zahodne obale ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.