Magoni zapušča ekipo Tine Maze

Foto: EPA
Foto: EPA
Livio Magoni, ki je doslej opravljal trenersko delo v ekipi Tine Maze, naj bi po navedbah časnika Corriere della Sera z italijansko reprezentanco v alpskem smučanju usklajeval podrobnosti pogodbe, kar pomeni, da bi lahko zapustil ekipo Tine Maze po sezoni, v kateri je najboljša slovenska športnica osvojila tudi veliki kristalni globus.
Oglej si celoten članek

Po navedbah časnika naj bi si Livia Magonija, brata nekdanje olimpijske zmagovalke Paole Magoni, zelo želeli vključiti v italijansko reprezentanco in so že uskladili 80 odstotkov pogodbe. Petdesetletni Magoni naj bi svojo odločitev sporočil v dnevih po velikonočnih praznikih.

Andrea Massi, vodja ekipe Tina Maze, je po finalu svetovnega pokala v Lenzerheideju večkrat dejal, da ima dogovorjeno sodelovanje s celotno sedanjo ekipo, torej tudi z Magonijem. Slednji ima s prijateljico in nekdanjo italijansko alpsko smučarko Miriam Gschnitzer od januarja sina Eliasa. Dejal je, da si želi v prihodnje več časa posvetiti družini.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:02 31. Marec 2013.

    Fantu so slekl še gate !!! Gate na glavo ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.