Mainini: Brez dvorane EP-ja ne bi bilo

Foto: Žurnal24 Mainini meni, da je 27 mesecev, kolikor je do prvenstva v Sloveniji, dovolj časa
Predsednik Mednarodne košarkarske zveze (Fiba) Yvan Mainini je med obiskom Slovenije dejal, da evropskega prvenstva 2013 ne bi mogli gostiti brez nove dvorane v Stožicah.
Oglej si celoten članek

"Menim, da bo to prvenstvo izjemno uspešno, garancija pa je že izgradnja nove dvorane v Ljubljani, ki pomeni ogromno ne le za to tekmovanje, temveč na splošno za prihodnost košarke. S takimi dvoranami lahko vsakdo organizira velike dogodke, s katerimi se veča popularnost košarke in s čimer je lahko ta šport le še boljši. Brez te dvorane evropskega prvenstva v Sloveniji ne bi bilo," je med obiskom Slovenije poudaril predsednik Mednarodne košarkarske zveze (Fiba) Yvan Mainini in dodal, da morajo biti kljub temu dobri tudi ostali objekti, saj je Evropsko prvenstvo izredno pomembno za promocijo države.

Nekdanji francoski košarkar, trener in sodnik, dolgoletni član izvršnega odbora Fibe in nekdanji predsednik zveze Fiba Europe pravi, da morajo biti zraven svojih junakov tudi navijači. Te Slovenija ima in to odlične, se strinja Mainini, ki meni, da mora v tej smeri košarka slediti nogometu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.