Maja Tvrdy nemočna proti domačinki

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Slovenska igralka badmintona Maja Tvrdyja v svojem prvem obračunu v Londonu ni bila dorasla domačinki Susan Egelstaff. Britanka je slavila v dveh nizih. V prvem je naši igralki prepustila 15 točk, v drugem pa le 10.
Oglej si celoten članek

Maja Tvrdy bo tako morala na prvi zmago na velikih tekmovanjih še nekoliko počakati. Dvoboj je trajal samo pol ure, v drugem nizu pa 28-letna Slovenka ni niti enkrat vodila. V nedeljo se bo Tvrdyjeva pomerila Japonko Sajako Sato. Z Japonko je izgubila v prvem krogu lanskega svetovnega prvenstva, ravno tako v Londonu. Možnosti, da bi napredovala med 16 najboljših in izboljšala uvrstitev iz Pekinga, kjer je brez zmage osvojila 17. mesto, so tako zelo majhne.

Badminton, prvi dvoboj:

Susan Egelstaff : Maja Tvrdy 21:15, 21:10

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.