Majdičeva: Sanjski dan v Sočiju

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Petra Majdič, vodja slovenske olimpijske reprezentance v Sočiju, je bila zelo zadovoljna po današnjem "slovenskem" dnevu.
Oglej si celoten članek

"Sanjski dan. Mene je skrbel začetek OI, ki zaradi treh hudih poškodb ni veliko obetal. Danes pa sanjski dan, vedno bolje. Upam, da se bo tudi nadaljevalo tako," je dejala Majdičeva.

Preden je Majdičeva odšla na biatlonski stadion, je dan preživela na tekaškem. Tokrat v nasprotju z Vancouvrom, kjer je bila bronasta, in drugimi velikimi tekmovanji na drugi strani ograje, med trenerji in drugim osebjem. In se veselila svoje bronaste tekaške naslednice Vesne Fabjan.

"Bilo je napeto. Sprint, posebej ta v Sočiju, je postregel s presenečenji. Favoritinje so 'letele ven' druga za drugo. Veliko je bilo padcev, zlomljenih palic ... Ves čas sem si govorila, da le ne bi naše, da le ne bi naše. V kvalifikacijah sem bila na progi, pozneje pa na tribuni, kjer je lažje spremljati tekmo. Več je informacij, boljši je pregled nad tekmovanjem. Bila je res lepa in razburljiva tekma. Smuči je bilo težko pripraviti v toplem vremenu. Danes ni bila lahka naloga, vendar je bil naš servis dober že vso sezono," je menila Majdičeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.