Majice za prvake že natisnjene

Foto: EPA
Foto: EPA
V Mercedesovi garaži je vse pripravljeno za slavje po osvojitvi drugega zaporednega naslova med konstruktorji, za katerega srebrni iz Brackleyja potrebujejo tri točke več od Ferrarija.
Oglej si celoten članek

Aktualni svetovni prvaki so na pragu še druge zaporedne lovorike, če bodo na dirki za VN Rusije, na kateri zasedajo oba najboljša startna položaja, osvojili tri točke več od najbližjega zasledovalca Ferrarija.
Foto: EPA toto wolff mercedes Nemalokrat se moštva pretvarjajo, da v primeru uspeha nimajo pripravljenega posebnega slavja, šef ekipe Toto Wolff pa je priznal, da so kratke majice natisnjene in pripravljene za uporabo, saj ob prednosti 169 točk pred rdečimi iz Maranella ne gre za vprašanje ''če'', temveč ''kdaj''.

''Kratke majice so zgoraj,'' je šef Mercedesa priznal novinarjem. ''Lahko se pretvarjamo, da jih nismo natisnili, potem pa jih kar naenkrat vsi nosijo. Moram potrkati na les, ni dobro govoriti o majicah na dan pred dirko,'' je po sobotnih kvalifikacijah povedal Wolff. ''Upam, da jih bomo lahko oblekli.''

Mercedes je slavil na 11 od 14 dirk v letošnji sezoni, kljub preporodu Ferrarija pa srebrna puščica, vsaj za zdaj, ostaja nedotakljiva. Za nameček so zbrali osem dvojnih zmag.

''To bi bil velik rezultat. Drugi naslov z Mercedesom. Zelo bi bili ponosni, če bi lahko dodali košček zgodovine 50. letom prejšnjega stoletja in sezoni 2014. Tega nam ne more nihče vzeti. Dirkaški naslov je tisto, kar šteje največ v očeh navijačev, to pa je drugi kvadratek, ki ga moramo odkljukati. Ne bo lahko,'' je sklenil Wolff.

Lewis Hamilton ima v skupnem seštevku 48 točk prednosti pred Nicom Rosbergom in 59 pred Sebastianom Vettlom.

Foto: EPA lewis hamilton

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.