Malaga prek Panathinaikosa

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nogometaši Maribora so prvo tekmo 4. kola kvalifikacij za Ligo prvakov proti zagrebškemu Dinamu izgubili z 1:2. Limassol je z 2:1 presenetil Anderlecht, Bate Borisov je z 2:0 premagal Hapoel Kirjat Schmono. Udinese je na Portugalskem pri Bragi iztržil remi.
Oglej si celoten članek

Mariborčani so prvo tekmo v Zagrebu proti Dinamu izgubili z 2:1. Domače nogometaše je v 10. minuti v vodstvo popeljal Duje Čop, v 39. minuti je lastno mrežo zatresel Milan Badelj, ki pa je nato v 74. minuti postavil končni izid.

AEL Limassol je z 2:1 premagal Anderlecht, za grški klub sta zadela Dosa Junior v 34. minuti in Rui Miguel v 72., za Belgijce pa je mrežo zatresel Dieudonne Mbokani. Z 2:0 je Bate Borisov ugnal Hapoel Kirjat Schmona, za slavje beloruskih nogometašev je v 29. in 78. minuti poskrbel Vitalij Rodionov.

Udinese je na gostovanju pri Bragi iztržil neodločen rezultat (1:1). Italijane je v vodstvo popeljal Dušan Basta (23.), za končni izid pa je v 68. minuti poskrbel Ismaily. Za zmago Malage z 2:0 proti Panathinaikosu pa sta zadela Martin Demichelis in Eliseu.

Že v torek je Celtic z 2:0 premagal Helsingborg, Dinamo Kijev je s 3:1 porazil Borussio iz Mönchengladbacha, zmage z 2:1 se je veselil moskovski Spartak, ki je na domačem igrišču ugnal Fenerbahče. Cluj je v Baslu zmagal z 2:1, zelo zanimiva pa bo povratna tekma med Koebenhavnom in Lillom, kajti Danci so uvodni del dvoboja doma dobili z golom Brazilca Cesarja Santina.

Kvalifikacije za Ligo prvakov, 4. kolo:

Dinamo Zagreb : Maribor 2:1 (1:1)
Bate Borisov : Hapoel Kirjat Schmona 2:0 (1:0)
Limassol : Anderlecht 2:1 (1:0)
Malaga : Panathinaikos Atene 2:0 (2:0)
Braga : Udinese Calcio 1:1 (0:1)

Torkove tekme:
Spartak Moskva
: Fenerbahče 2:1 (0:0)
Borussia Mönchengladbach : Dinamo Kijev 1:3 (1:2)
Basel : Cluj 1:2 (1:0)
Koebenhavn : Lille 1:0 (1:0)
Helsingborg : Celtic Glasgow 0:2 (0:1)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.