Malaga se bo morala zagovarjati

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Španski nogometni klub Malaga se bo moral zagovarjati pri Evropski nogometni zvezi, saj ni poravnal svojih finančnih obveznosti do igralcev.
Oglej si celoten članek

Gre za dolgove v višini devetih milijonov evrov, Malagi pa ne bo pomagal niti ukrep Uefe, ki predvideva, da ji zaradi neizpolnjenih obveznosti ne bodo izplačali premij od igranja v ligi prvakov.

Lastniki Malage prihajajo iz Katarja, zaradi igranja v osmini finala lige prvakov pa klubu pripada 25 milijonov evrov premij. Pri Uefi so še dejali, da poleg Malage preiskujejo še devet ekip iz letošnje lige prvakov, ki prav tako ne izpolnjujejo svojih finančnih obveznosti do igralcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.