Maldini utajil davke?

Foto: EPA Maldini pravi, da nikoli ni podkupil nikogar. (Foto: Epa)
Nekdanji kapetan italijanskega nogometnega velikana Milana, zdaj 42-letni Paolo Maldini, je osumljen podkupovanja davčnega uslužbenca, da bi se s tem izognil plačilu davkov.
Oglej si celoten članek

Maldini je bil skupaj še z 12 drugimi, prav tako vpletenimi v afero, danes zaslišan na sodišču v Milanu, junija pa naj bi se začelo sojenje proti kar 39 osumljencem.

Maldinijev odvetnik Danilo Buongiorno je po zaslišanju dejal, da njegov klient ni prav nič zaskrbljen, saj ni "nikoli podkupil nikogar", ob tem pa je Buongiorno še dejal, "da dokazov za podkupovanje ni, kar bo kmalu ugotovilo tudi sodišče". Ob tem je sodišče že zavrglo vse obtožbe proti Maldinijevi ženi, Adriani Fossa.

Maldini, ki se je nogometno upokojil po koncu sezone 2008/09, je vso kariero, dolgih 25 let, igral za rdeče-črne. V zvezi z obtožbami vztraja, da je nedolžen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.