Maldonadu pet mest in tri kazenske točke

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Dirkač formule 1 Pastor Maldonado bo naslednjo dirko na Kitajskem 20. aprila moral začeti s pet mest slabšega izhodišča, kot ga bo dosegel v kvalifikacijah.
Oglej si celoten članek

Vodstvo tekmovanja je Venezuelca kaznovalo zaradi nevarnega prehitevanja na dirki v Bahrajnu, po katerem je povzročil nesrečno mehiškega tekmeca Estebana Gutierreza.

Malodnado si je zaradi trčenja v 40. krogu prislužil še tri kazenske točke, novost v tej sezoni, s katero želijo v vodstvu tekmovanja preprečiti podobne dogodke. Po nevarni vožnji dirkača Lotusa se je Gutierrezov Sauber prevrnil in se spet postavil na kolesa. Mehičan na srečo pri tem ni bil poškodovan, a so ga preventivno vseeno odpeljali še na podrobnejši zdravniški pregled. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.