Malijeva z 21. mestom vzela slovo od SP

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Biatlonke so nastope na svetovnem prvenstvu v finskem Kontiolahtiju končale s preizkušnjo na 12,5 km s skupinskim startom.
Oglej si celoten članek

Zlato si je priborila Ukrajinka Valj Semerenko, ki ni zgrešila niti enkrat, srebrna je bila Nemka Franziska Preuss z enim zgrešenim strelom in 6,2 sekunde zaostanka. Edina Slovenka Andreja Mali je bila 21. (+ 2:04,0/2).

Bron si je priborila Italijanka Karin Oberhofer, zaostala je 12,6 sekunde ob dveh zgrešenih strelih.

SP na Finskem se bo končalo še z moško tekmo s skupinskim startom na 15 km, start bo ob 16.15, med kandidati za visoka mesta pa bo tudi najboljši slovenski biatlonec Jakov Fak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.