Maljković ni več selektor Slovenije?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Srbski mediji poročajo, da Božidar Maljković zapušča mesto selektorja slovenske košarkarske reprezentance.
Oglej si celoten članek

Božidar Maljković naj bi prekinil sodelovanje s slovensko košarkarsko reprezentanco, poroča srbski B92.net. Selektor, ki je Slovenijo vodil do petega mesta na domačem EuroBasketu, naj bi vodstvu Slovenske košarkarske zveze (KZS) poslal pismo, v katerem jih je obvestil, da odstopa s položaja, čeprav naj bi mu ponudili novo triletno pogodbo.

''Nismo se pogovarjali o novi pogodbi ne z Božom ne s kom drugim. Nikomur nismo dali ponudbe, ker se bomo o tem, kdo bo selektor, na KZS še odločali. In nismo prejeli nobenega pisma,'' je za Žurnal24 povedal namestnik generalnega sekretarja KZS Matej Avanzo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:30 24. Oktober 2013.

    Samo Mljković in nobeden drugi . Lahko mu daste pa proste roke za delo do prvenstva, tudi v kakšnem klubu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.