Maljković priskočil na pomoč slovenskim biatlonkam

Foto: Saša Despot Božidar Maljković (Slovenija - Češka) Eurobasket
Nekdanji košarkarski selektor je pomagal mladim slovenskim biatlonkam.
Oglej si celoten članek

Mladi slovenski biatlonci so na olimpijskem festivalu evropske mladine v Sarajevu v močnem sneženju obtičali v cesti. Trener Janez Marič, ki se je na tem tekmovanju že veselil kolajne Lovra Planka, je priznal, da je v kombi dal napačne verige za pnevmatike, iz zadrege pa jim je pomagal kar nekdanji selektor slovenske košarkarske reprezentance Božidar Maljković.

"S štirimi tekmovalkami smo v močnem sneženju obtičali na poti s stadiona, ko sem ugotovil, da imam napačne verige. Takrat mi je na pomoč priskočil nekdanji selektor slovenske košarkarske reprezentance Božidar Maljković. Nesebično mi je posodil 'štumfke' za pnevmatike," je na facebooku zapisal Marič, se še enkrat zahvalil nekdanjemu selektorju in tudi takšno pomoč označil kot pravo olimpijsko vrednoto.

Nov rod "Ti fantje so lahko konkurenčni že na SP 2021 "

Maljković je sicer zdaj predsednik srbskega olimpijskega komiteja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.