Malokdo bi upal kaj takšnega reči velikemu Zidanu

Foto: Epa
Mladi nogometni zvezdnik madridskega Reala je legendarnemu "Zizouju" odkrito povedal, kaj mu leži na duši.
Oglej si celoten članek

Trener kraljevega kluba Zinedine Zidane ima v teh dneh veliko dela s sestavo moštva za prihajajočo sezono. Do začetka priprav (8. julij) naj bi francoski strateg poskušal prodati kar 12 nogometašev.

Kar nekaj igralcev je že prejelo informacije o svoji usodi, saj jim je "Zizou" brez pretiranega ovinkarjenja dal jasno vedeti, da nanje v prihodnosti ne misli računati.

Med temi nogometaši je tudi 22-letni Dani Ceballos, ki je od marčevske vrnitve francoskega stratega le trikrat dočakal svojo priložnost na zelenici.

Njegove frustracije so se iz tedna v teden kopičile, kar je pred začetkom evropskega prvenstva do 21 let priznal v pogovoru za spletno stran Uefa.com. "Ne igram toliko, kot bi si želel," je med drugim dejal.

Foto: Epa

Nekdanji nogometaš Betisa se je Realu pridružil leta 2017, a se njegova zgodba na Santiago Bernabéuu zdaj nezadržno približuje koncu. Ko ga je trener obvestil o svoji odločitvi, mu je Ceballos hladnokrvno odvrnil: "Ni problema, šef, tudi jaz ne želim več delati s teboj."

Real naj bi imel že nekaj ponudb za 22-letnega vezista, med možnimi bodočimi delodajalci pa se omenja tudi aktualni finalist lige prvakov Tottenham.

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.