Mama Branka poletela do rekorda: 247 m

Foto: Saša Despot mama branka skoki jure omahen Foto: Saša Despot mama branka skoki robert kranjec navijači Foto: Saša Despot robert kranjec navijači mama branka skoki jure omahen Foto: Saša Despot mama branka skoki jure omahen Foto: Saša Despot mama branka skoki jure omahen Foto: Saša Despot mama branka skoki jure omahen Foto: Saša Despot mama branka skoki jure omahen Foto: Saša Despot mama branka skoki jure omahen Foto: Saša Despot mama branka Foto: Saša Despot mama branka skoki jure omahen Foto: Saša Despot mama branka skoki jure omahen Foto: Saša Despot mama branka skoki jure omahen Foto: Saša Despot mama branka skoki jure omahen
Kot uvod v planiški vikend je že padel svetovni rekord! Postavila ga je Mama Branka, ki je v Mostecu poletela kar 247 metrov. Seveda, saj so jo spodbujali navijači Robija Kranjca. Pa čeprav je pozabila smučke na zaletni mizi ... Poletite še vi – v video in galerijo.
Oglej si celoten članek

Za pomoč pri snemanju se zahvaljujemo Smučarskemu skakalnemu klubu Ilirija in vsem, ki so pripomogli k videu, ki je zasnovan zabavno in ne realno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:03 14. Marec 2012.

    Totalno gnilo sem mislil, da samo 24kur, zavaja bralce z naslovi. Nizko ste se spustili.

  • 15:14 14. Marec 2012.

    Kej bi se lahko spomlni kej bol šutastga. Če je to višek našga humorja, pobašem dans dokumente in spokam.

  • 15:03 14. Marec 2012.

    Nov svetovni rekord smo že lansko leto postavili na pustnem karnevalu na Viru:<br />http://www.youtube.com/watch?v=UsQ8ZWhs1Sw&feature=related<br /><br />;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.